Frudia - brandul de cosmetice coreene creat din extracte de fructe

FRUDIA și-a luat numele prin combinarea cuvintelor „fruit” (fruct) și „dia”, acesta din urmă fiind un cuvânt grecesc care se traduce „din”. Marca valorifică puterea fructelor după ce a descoperit că adevărata frumusețe poate proveni din antioxidanții naturali găsiți în fructe.

După 30 de ani de cercetări dedicate, FRUDIA a găsit o modalitate de a combina puterea fructelor cu eficiența științei moderne pentru a crea produse de îngrijire a pielii care revitalizează și revigorează tenul.

Despre tehnologia R VITA W ™ by FRUDIA

Care este secretul marcii FRUDIA pentru a oferi cu succes beneficiile fructelor?
Toate produsele mărcii sunt formulate folosind tehnologia R VITA W™, un proces de extragere a semințelor, sucului și cojilor de fructe la temperaturi scăzute.
Tehnologia data ajută la minimizarea pierderii valorii nutriționale, deoarece fructele sunt comprimate încet la temperaturi scăzute.

Sucul este extras încet din fruct, rezultând intr-o bază de 100% din fructe pentru formularea produsele de îngrijire a pielii, în schimbul apei purificate folosita in majoritatea cazurilor la crearea produselor de ingrijire.


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.