Metoda Șapte Straturi: secretul coreean pentru hidratarea absolută a pielii

Coreea continuă să ofere trenduri in industria frumuseții și să câștige dragostea fanilor de ingrijire a tenului in întreaga lume. Deosebit de populară printre aceste trenduri este metoda "șapte tonere" - o modalitate inovatoare de hidratare și nutriție a pielii, care și-a dovedit deja eficacitatea ridicată și a fost aprobată de cei mai importanți experți din industria frumuseții.

Ideea cheie din spatele metodei Seven Toners (sau Șapte straturi) este că hidratarea pielii poate fi intensificata într-un mod inovator - fără a simți senzatie grea sau grasă pe ten. Această metodă de hidratare este potrivită pentru toate tipurile de piele și redă o strălucire sănătoasă și un ton uniform.

Metoda în sine constă în aplicarea strat-cu-strat de toner sau esență pe piele până la șapte ori cu palmele mainlor - după curățare și înainte de a hidrata pielea cu cremă. Experții coreeni vă recomandă să aplicați produsele cu mâinile sau să le pulverizați cu spray, evitând, dacă este posibil, tampoanele de bumbac.

 

Ideea consta in faptul că mâinile au un efect drenant și tonic asupra pielii: puteți utiliza diferite mișcări de masare - mângâiere, absorbție, bătăi și multe altele, pentru a îmbunătăți efectul ingredientelor active. Așteptați până când stratul anterior este absorbit și uscat înainte de a aplica următorul strat.

De ce anume Tonerul?
Multe persoane subestimează tonerul ca un produs de înfrumusețare, considerându-l un produs cosmetic cu efect minor. Cu toate acestea, rolul său în îngrijirea pielii este foarte important.

Ce este tonerul?

Este un lichid îmbogățit cu extracte din plante, vitamine și minerale, uneori cu ingrediente active precum acid glicolic sau lactic. Tonerul este capabil să satureze pielea cu hidratare, care respectiv „sigileaza” efectul benefic al produselor de îngrijire.
Funcțiile unui toner pot fi îndeplinite atât de produse complexe cu o compoziție avansată, cât și de apă din extracte de flori obișnuite sau decocturi de plante. Deși, componente suplimentare din produs vor contribui cu siguranță la un efect aditional de ingrijire. 

Hidratarea este elementul cheie pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Aplicarea repetată a tonerului hidratant asigura saturarea tenului cu umiditate. Se cunoaste foarte bine că uscăciunea și deshidratarea pielii sunt cei doi factori principali în apariția prematură a ridurilor. Acesta este motivul pentru care sistemul coreean de îngrijire a pielii este atât de puternic axat pe hidratare.


Echilibrul de umiditate al pielii asigură nu doar un aspect strălucitor și proaspăt, ci și o dermă sănătoasă. Lipsa hidratării provoacă nu doar uscăciune, ci și erupții cutanate, iritații, acnee. Prin urmare, metoda „șapte straturi” este o soluție excelentă pentru menținerea sănătății pielii, a tinereții acesteia, a hidratării profunde, nutritie intensivă și întărirea barierei de protecție a pielii.

Detalii aplicare
De ce aplicarea repetata produce un efect atât de uimitor? În primul rând, substanțele benefice din toner nu au timp să fie absorbite simultan și pur și simplu se evaporă. În plus, cu cât aplicați mai multe straturi de toner, cu atât concentrația de substanțe nutritive se acumulează în straturile mai adânci ale pielii.

După aplicarea stratificata a tonerului, acoperiți-l cu un strat subțire de cremă, selectata în funcție de tipul de ten și sezon. În acest mod, „sigilați” in piele componentele active ale tonerului, fapt care perimite sa nu se piarda componentele importante necesare unui ten frumos si sanatos.

Mulți esteticieni folosesc metoda „șapte straturi” și recomandă aplicarea produsului până la 5-7 ori (cantitatea optimă pentru absorbție maximă a nutrienților de către piele). În acest mod simplu, in conditii de casă, îți poți îmbunătăți starea tenului alegând produse de înfrumusețare potrivite pentru pielea ta.


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.