Un review cu 3 detalii interesante despre marca de cosmetice coreene pentru par Lador

1 comentarii

La'dor - oferă un miracol părului tău! 

Conținut articol:

  • 3 detalii interesante despre brandul La'dor;
  • Principalele proprietăți ale produselor La'dor;
  • Fiolele de regenerare păr Fill-up La'dor;
  • Modalitatea de aplicare a fiolei de regenerare;
  • Principalele proprietăți ale fiolei;
  • Ser pentru păr deteriorat și proprietățile sale;
  • Metoda de aplicare a serului pentru păr;
  • Ratingul produselor de îngrijire La'dor;
  • TOP-3 șampoane La'dor.

La'dor este cunoscut industriei frumuseții din anul 2007. Brandul specializat pe produse cosmetice profesionale pentru păr și-a luat numele din combinația cuvintelor „frunză” și „adorabil” - aceasta este o sinteză subtilă de naturalețe și frumusețe fermecătoare. Iar ingredientele de înaltă calitate, testate timp de minimum 6 luni și care stau la baza întregii game de produse La'dor, pot face minuni. Creatorii mărcii coreene au dovedit că îngrijirea profesională a părului și a scalpului este posibilă și acasă.

Desigur, pentru restaurarea maximă și rapidă a firului de păr, nu este suficient să folosiți doar un produs, o dată pe săptămână. Restabilirea integrității și structurii părului, presupune îngrijire în fiecare zi și utilizarea diferitor produse, fiecare dintre acestea având scop soluționarea unor problemele specifice și regenerarea profundă a părului, și neapărat, utilizate în combinație cu șamponul mărcii.

Trei detalii interesante despre brandul La'dor:

  • Timp de 5 ani consecutivi, marca este în topul clasamentului de satisfacție a clienților din Coreea. Aceasta înseamnă că 99% dintre femeile care au optat pentru produsele La'dor au primit exact efectul pe care îl așteptau.
  • Rămânând liderul K-beauty, marca cucerește inimile femeilor din alte țări și continente. În prezent, produsele La'dor pot fi găsite în 35 de țări ale lumii, inclusiv SUA, Rusia, China și Singapore.
  • Produsele de îngrijire La'dor sunt capabile să refacă și să transforme semnificativ părul după prima utilizare - aceasta fiind o trăsătură distinctivă a mărcii.

 

Principalele particularități ale produselor La'dor
Îngrijirea marca La'dor se bazează pe metoda de tratament cu keratină. Proteina naturală readuce structura părului la versiunea sa originală creată de natură și protejează împotriva deteriorării. În procesul de restaurare cu keratină, se acționează asupra zonelor deteriorate ale părului ca un plasture.

Cosmeticele La'dor conțin ingrediente naturale în concentrație destul de mare. Produsele sunt realizate conform rețetelor tradiționale și folosind tehnologii avansate, pentru care marca desfășoară în mod constant activități de cercetare și dezvoltare. După cum este cunoscut, toate produsele cosmetice din Coreea sunt supuse unui control foarte strict, astfel încât produsele mărcii La'dor sunt și hipoalergenice.

Iată principalele proprietăți ale produselor de îngrijire din gama La'dor:

  • hidratare profundă.
  • îmbunătățire structură păr.
  • nutriție intensă.
  • efect de netezire și strălucire naturală.

Produsele La'dor facilitează, de asemenea, pieptănarea și creșterea volumului părului, iar unele produse sunt create pentru tratare a problemelor specifice. Fiolele de restabilere a structurii părului Perfect Fill-up și serul Keratin Power Glue au devenit bestsellere absolute ale brandului. Mai jos găsiți detalii despre aceste produse.

Fiolele de regenerare Perfect Hair Filler La'dor

În primul rând, ce este fiola de restabilire a structurii părului de la Lador? Numele este derivat din engleza „fill” - a umple. Produsul pătrunde adânc în structura părului și îl restabilește din interior, netezind solzii. După prima aplicare, firele devin netede și strălucitoare.

Acest principiu de acțiune, desigur, depinde mult de compoziție - este un amestec de ingrediente utile care oferă o nutriție și îngrijire maximă.

Instrucțiunile de aplicare descriu în detaliu modul de utilizare a fiolei. Doar urmând cu atenție fiecare pas poți obține un efect comparabil cu îngrijirea din saloanele de înfrumusețare.

 

Metoda de aplicare a fiolei fill-up La'dor 
Produsul este ambalat în fiole mici de 13 ml, ceea ce este suficient pentru o singură utilizare.

  • înainte de a aplica produsul, curățați bine părul cu șampon. Nu este recomandat să folosiți măști sau balsamuri.
  • uscați părul, lăsând firele puțin umede, ucate în proporție de minim 90%.
  • conținutul unei fiole se toarnă într-un bol pentru amestec (este important să se utilizeze un bol nemetalic).
  • se adaugă în bol același volum de apă (poți utiliza fiola) și se amestecă până se obține o textură cremoasă.
  • aplicați produsul uniform pe toată lungimea părului, acordând o atenție deosebită capetelor și zonelor mai afectate, evitând rădăcinile și scalpul.
  • lăsa masca să stea pe păr 15-20 de minute. E important sa îmbrăcați o termobonetă sau un prospop pentru a crea un efect termic.
  • apoi clătește ușor părul cu apă caldă fără a folosi șampon sau balsam. Nu este necesar să clătești produsul în  proporție de 100% de pe păr. Chiar dacă rămâne o peliculă subțire de mască, părul nu va arăta gras sau murdar.

 

Principalele proprietăți ale fiolei.
Utilizarea acestei fiole declanșează regenerarea intensă la nivel celular, ceea ce contribuie la:

  • apariția strălucirii naturale a părului.
  • îmbunătățește elasticitatea.
  • șuvitele devin mai moi și mai ușor de controlat și aranjat, dispare pufoșenia părului.

Serul Keratin Power Glue și proprietățile sale.
Un alt bestseller al mărcii este serul keratin power glue La'dor pentru repararea vârfurilor despicate. Produsul protejează părul de efectele negative ale mediului extern și oferă îngrijire zilnică inovatoare pentru părul uscat și deteriorat.

Serul are numele de "adeziv" (glue) din cauza capacității sale de a „lipi” solzii de păr. Acest efect este fixat prin tratament termic, adică în timpul coafării ulterioare a părului cu un uscător de păr sau placă.

Metoda de aplicare a serului Keratin Power Glue.
Aplicați serul pe capetele curate, ușor umede. În câteva secunde, produsul „lipește” solzii, creând o barieră de protecție și oferă nutriție până la următoarea spălare.

Pe lângă aceste produse, brandul La'dor include și alte produse de îngrijire a părului.

Găsești mai jos informații despre principalele produse La'dor care vor deveni asistenții tăi fideli în îngrijirea părului.

Tratamentul La'dor Eco Hydro LPP - o mască hidratantă cu colagen hidrolizat care  va fi o adevărată salvare pentru părul fragil, uscat și obosit. Produsul restabilește buclele, redându-le sănătatea, elasticitatea și strălucirea naturală. Masca recreează integritatea structurii fiecărui păr și înlătură capetele despicate, hrănește profund rădăcinile și accelerează creșterea. Colagenul hidrolizat umple fisurile pentru a restabili structura părului, netezește solzii și sigilează vârfurile despicate. Keratina îngroșează firele, făcându-le mai puternice, extractul de semințe de morcov întărește, detoxifică și reglează glandele sebacee, iar uleiul de jojoba hidratează profund și mărește volumul buclelor. Uleiul de măsline ajută la combaterea căderii părului.

Fiola La'dor Snail Sleeping Clinic - un ser revitalizant ce înmoaie, hrănește și hidratează firul de păr, ajutând la furnizarea adițională de keratine și la accelerarea creșterii. Compoziția include un extract de crin de vale, care protejează celulele de oxidare și încetinește procesele legate de vârstă. Extractul de crinul tigru previne poluarea prematură a parului. Extractul de iasomie hidratează și vindecă buclele, stimulează procesele metabolice, redă netezimea, catifelarea și strălucirea naturală. Compoziția conține, de asemenea, extract de edelweiss și extract de iris, care saturează firele cu vitamine, energizează și previn evaporarea umidității, optimizează hidroechilibrul și previn fragilitatea.

Balsamul La'dor Moisture Balancing Conditioner - un balsam de întărire cu extracte de plante la bază, înmoaie perfect, hrănește, hidratează și vindecă firul de păr, netezindu-le pe toată lungimea lor. Acidul citric asigură curățarea profundă a structurii părului, îmbogățește firele cu vitamine, energizează și stimulează circulația sângelui în scalp, întărește foliculii de păr și îmbunătățește accesul la oxigen în celule. Glicerina hidratează intens, înmoaie și netezeste părul, prevenind ruperea și căderea părului. Menta piper împrospătează și tonifică perfect pielea. Compoziția conține, de asemenea, un întreg complex de plante medicinale: extracte de lavandă, bergamotă, frezie, mușețel, rozmarin și săpun. Plantele refac și calmează firul de păr, ucid ciupercile seboreice, elimină mirosurile neplăcute și protejează părul de contaminarea prematură. 

TOP 3 șampoane de păr La'dor 

La'dor Keratin LPP Shampoo - șamponul cu keratină fără sulfați este ideal pentru toate tipurile de păr. Ajută la restabilirea rapidă a firelor deteriorate și restabilirea elasticității și strălucirii. Șamponul dizolvă rapid excesul de sebum și produsele de coafare, curățând bine părul. Pe lângă keratină, conține și o proteină de colagen care ușurează pieptănarea și coafarea părului. Proteinele din mătase învelesc fiecare fir, reducând efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete, apei dure și altor factori negativi. Compoziția conține un întreg complex de uleiuri: jojoba curăță profund scalpul și oprește procesul de cădere a părului, arganul redă strălucirea naturală buclelor, uleiul de ricin accelerează creșterea părului și întărește foliculii de păr.
La'dor Damaged Protector Acid Shampoo este un șampon profesional fără alcaline care restabilește rapid echilibrul acido-bazic, elimină mătreața și disconfortul și previne capetele fragile. Produsul practic nu spumează, dar în același timp curăță profund firele de păr. Cu o utilizare regulată, este asigurată restabilirea structurii părului. Compoziția are la bază ulei de argan, care hidratează și hrănește intens părul, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete, activează creșterea și întărește foliculii de păr. De asemenea, conține acid citric, care întărește și înmoaie firele, combate mătreața și redă strălucirea.

La'dor Wonder Bubble Shampoo- recomandat pentru volum, stralucire si netezime par, pentru păr poros,inclusiv scalp sensibil. Șamponul Wonder bubble oferă o îngrijire intensă dublă pentru părul uscat și deteriorat, cu vârfurile despicate. Oferă hidratare intensă pentru părul vopsit sau tratat chimic. Ajută la menținerea elasticității și volumului părului deteriorat. Infuzează părul uscat cu hidratare și îl netezeste. 

Șamponul conține acid hyaluronic, Hydroxyethyl Urea, keratină hidrolizată, un complex din 7 peptide pentru hidratare, volum și netezime a părului. Șamponul elimină eficient uscăciunea și fragilitatea firelor, strange foliculii părului deteriorat, oferind sănătate și luminozitate. Întărește și protejează părul expus la coafuri frecvente sau efecte termice. Are funcția de a proteja culoarea, menținând în același timp luminozitatea și strălucirea. Formează un înveliș protector pe suprafața șuvițelor, care împiedică evaporarea umidității și face părul neted. Restabilește structura deteriorată a părului, facilitează pieptănarea. Se potrivește tuturor tipurilor de păr.

La'dor - oferă un miracol părului tău!

 


1 comentarii


  • Gianina

    Cele mai bune produse!


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.